Steffenauer Auto

Om os

Steffenauer Auto i Viborg

Steffenauer Auto har sine rødder i det tidligere Rødding Auto, som d. 01/10-2007 ændrede navn og flyttede til nye lokaler i Viborg. Autoværkstedet er ejet af Morten Steffenauer, der har drevet det siden maj 2000.

Morten Steffenauer har mange års erfaring i autobranchen og har siden 1989 arbejdet som automekaniker. Morten har stor erfaring med alle biltyper i Danmark og giver dig altid en ærlig vurdering af dit behov.

Hos Steffenauer Auto er der udover Morten ansat fire andre dygtige mekanikere. Steffenauer teamet holder sig løbende ajourført, bliver opgraderet med kurser og følger udviklingen i autobranchen både teknisk og mekanisk.

På autoværkstedet anvender vi professionelt værktøj til fejlfinding og diagnosticering og bruger kun godkendte reservedele fra anerkendte leverandører. Herved sikrer vi at din bil holder garantien i hele garantiperioden.

Vores team

Vores dygtige team af erfarne mekanikere står altid klar til at hjælpe dig trygt og sikkert videre.

Morten Steffenauer

Morten Steffenauer

Indehaver, Automekaniker

Flemming Kristensen

Flemming Kristensen

Automekaniker

Kristoffer Pedersen

Kristoffer Pedersen

Automekaniker lærling

Rene Vejs Poulsen

Rene Vejs Poulsen

Automontør

Mathias Thomsen

Mathias Thomsen

Automekaniker lærling

Lone Sørensen

Lone Sørensen

Kontor

Kontakt os

Tlf. 86 65 10 64

Steffenauer Auto

Hjulmagervej 5, 8800 Viborg

Email

mortenauto@gmail.com

Åbningstider

Mandag: 7.30–16.00
Tirsdag: 7.30–16.00
Onsdag: 7.30–16.00
Torsdag: 7.30–16.00
Fredag: 7.30–14.00
Lørdag:  Lukket
Søndag: Lukket

Find vej til os

DENNE HJEMMESIDE BRUGER COOKIES Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Vis detaljer  Læs mere her